U Srbiji danas sunčano i toplo

Izvor: Beta, 28.Avg.2020, 00:36

U Srbiji danas sunčano i toplo

U Srbiji će danas preovladjivati sunčano i toplo, samo će ujutro po pojedinim kotlinama i rečnim dolinama biti maglovito, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.Duvaće slab i umeren istočni i jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura od 10 do 17 stepeni Celzijusa, najviša dnevna izmedju 29 i 32.U Beogradu će danas biti sunčano i toplo, uz slab do umeren istočni i jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura biće oko 17, najviša dnevna oko 30 stepeni Celzijusa.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DANAS VRUĆE, ZA VIKEND VRELO: Spremite se za paklene temperature

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2020

Slab do umeren istočni i jugoistočni vetar bi u Beogradu mogao malo da nas rashladi..U Srbiji će danas preovlađivati sunčano i toplo vreme. Vetar će biti slab i umeren, istočni i jugoistočni. Jutarnja temperatura od 10 do 17 stepeni, najviša dnevna od 29 do 32, saopšto je Republički hidrometeorološki...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Sutra sunčano i veoma toplo

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Avg.2020

U Srbiji će sutra biti sunčano i veoma toplo vreme uz slab i umeren južni i jugoistočni vetar, koji će na jugu Banata povremeno biti jak, saopštio je danas Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.