U Srbiji danas promenljivo oblačno i malo svežije vreme

Izvor: Beta, 16.Maj.2020, 10:33

U Srbiji danas promenljivo oblačno i malo svežije vreme

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i svežije vreme, tokom dana sa sunčanim periodima, a uveče i u toku noći s kratkotrajnom kišom ponegde na severu zemlje, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).Ujutru i pre podne duvaće slab do umeren, a posle podne slab, severozapadni vetar promenljivog pravca. Jutarnja temperatura biće od devet do 16 stepeni, najviša dnevna od 20 na severu do 28 stepeni na jugu zemlje.U Beogradu će danas biti promenljivo oblačno i svežije vreme, sa sunčanim periodima tokom dana i slabim severozapadnim vetrom. Jutarnja temperatura biće 13 stepeni, najviša dnevna oko 23.Usled očekivanih meteoroloških prilika oprez se savetuje srčanim bolesnicima i osobama sa disajnim problemima. Moguće meteoropatske reakcije su glavobolja, bolovi u mišićima i pad koncentracije.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Sutra u Srbiji promenljivo oblačno, povremeno kiša

Izvor: Beta, 16.Maj.2020

U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno vreme, mestimično s kišom ili pljuskovima u severnim, zapadnim i centralnim krajevima, saopštio je danas Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).Severni vetar će biti slab do umeren. Najniža temperatura biće od 12 do 17 stepeni, a najviša od 20...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.