U Srbiji danas oblačno, suvo i toplije

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Feb.2020, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Srbiji danas oblačno, suvo i toplije

U Srbiji će danas biti oblačno, suvo, toplije i vetrovito vreme, dok će na istoku zemlje biti hladnije, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Uveče i tokom noći sledi jače naoblačenje sa kišom, na visokim planinama sa snegom.

Vetar će biti umeren, povremeno i jak jugozapadni.

Najniža temperatura od biće od minus sedan do četiri na severu, a najviša od šest na istoku do 19 stepeni na zapadu.

U Beogradu će takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << biti ;promenljivo oblačno, vetrovito, suvo i osetno toplije. Uveče i tokom noći jače naoblačenje sa kišom.

Najniža temperatura biće od jedan do četiri stepena, a najviša oko 15 stepeni

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Vremenska prognoza - 10. februar

Izvor: RTS, 10.Feb.2020

Snažan ciklon sa zapada Evrope uticaće i na vreme na Balkanu. Očekuje se pojačanje vetra, a u večernjim satima stiže i ova oblačnost koja će doneti kišu nižim i sneg višim planinskim predelima. Struji topao vazduh na Balkan. Ipak na jugu jutro hladno do -7 stepeni, a dnevna temepratura...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.