U Srbiji danas oblačno i malo toplije, posle podne ponegde kiša

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Dec.2017, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Srbiji danas oblačno i malo toplije, posle podne ponegde kiša

U većem delu Srbije danas će u jutarnjim časovima biti umereno do potpuno oblačno i malo tolije, a posle podne i uveče mestimično s kišom, uglavnom na severu i zapadu, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće umeren do jak vetar, a na planinama i jugu Banata i sa udarima olujne jačine. Jutarnja temperatura biće od dva stepena na jugoistoku do 10 stepeni na jugu Banata, a najviša dnevna od 10 na istoku do 17 stepeni na zapadu Srbije.

I u Beogradu >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << će ujutro biti umereno do potpuno oblačno, vetrovito i toplije, a kasnije posle podne i uveče povremeno s kišom. Jutarnja temperatura biće oko osam stepeni, a najviša dnevna oko 16 stepeni.

Očekuju se relativno nepovolјne biometeorološke prilike za većinu hronično obolelih, a naročito za osobe sa srčanim, psihičkim i disajnim tegobama. Bolovi u mišićima, nervoza i glavobolјa su moguće meteoropatske reakcije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.