U Srbiji danas moguć otežan saobraćaj zbog povremenih pljuskova

Izvor: Beta, 20.Jun.2021, 08:36

U Srbiji danas moguć otežan saobraćaj zbog povremenih pljuskova

U većem delu zemlje mogući su danas otežani uslovi za vožnju zbog najavljenih povremenih kratkotrajnih pljuskova, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).AMSS upozorava na opasnost od odrona zbog kiše, a oprez se savetuje i na deonicama na kojima je zbog radova izmenjen režim saobraćaja.Zadržavanja trenutno nema na naplatnim rampama ni na graničnim prelazima za putnička vozila.Na teretnim terminalima kamioni čekaju na proceduru na izlazu iz zemlje samo na prelazu Batrovci, oko sat vremena.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pojačan saobraćaj na izlazu iz BiH

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jun.2021

BANJALUKA - Na graničnim prelazima Doljani, Gradiška, Gradina, Izačić i Velika Kladuša pojačan je saobraćaj na izlazu iz BiH, saopštio je Auto-moto savez Republike Srpske.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.