U Srbiji danas kiša mestimično, samo u Vojvodini sunčano

Izvor: Piplmetar.rs, 10.Apr.2023, 04:30

U Srbiji danas kiša mestimično, samo u Vojvodini sunčano

Beta10.04.2023. 00:30

Foto: (BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC)
U Srbiji će danas biti oblačno, mestimično sa kišom, na planinama sa snegom, samo u Vojvodini i na severu zemlje očekuje se sunčano vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.
Najniža temperatura od dva do sedam stepeni, najviša od 11 na jugu Srbije do 17 u Negotinskoj Krajini.
Vetar slab i umeren, na planinama povremeno jak, severni.
U Beogradu će biti oblačno vreme povremeno s >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << kišom uglavnom pre podne. Najniža temperatura oko šest stepeni, najviša oko 15. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Uveče ponovo kiša.
Biometeorološka situacija povoljna na severu zemlje, a u ostalim krajevima tegobe su moguće kod reumatičara i astmatičara. OSmanjenje radne sposobnosti, glavobolja i neraspoloženje su očekivane meteoropatske reakcije.
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.




Povezane vesti
Najnovije
Društvo



Opširnije
Izvor: Danas.rs


Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.