U Srbiji danas i do 20 stepeni

Izvor: Prva.rs, 11.Feb.2014, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Srbiji danas i do 20 stepeni

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, u Timočkoj Krajini biće oblačno i svežije vreme. Vetar će biti slab i umeren, na jugu Banata povremeno i jak jugoistočni, jutarnja temperatura iznosiće od jedan do 10, a najviša dnevna od 15 do 20, u Timočkoj Krajini oko osam stepeni. I u Beogradu će danas biti suvo i toplo. Ujutru i pre podne očekuje se umereno oblačno, a posle podne pretežno sunčano. Vetar će biti slab i umeren, jugoistočni, jutarnja temperatura iznosiće >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << oko 10, a najviša dnevna oko 19 stepeni. U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 18. februara, u sredu biti pretežno oblačno i u većini mesta svežije, ponegde sa kratkotrajnom kišom, u višim planinama sa slabim snegom.
U četvrtak ujutru očekuje se prestanak padavina, a tokom dana razvedravanje. Zatim će do kraja perioda biti uglavnom sunčano, sa temperaturom iznad proseka za drugu dekadu februara. Samo se u nedelju i u utorak očekuju prolazna naoblačenja mestimično praćena kišom.

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Danas postepeno naoblačenje, mestimično sa kišom

Izvor: Press, 12.Feb.2014, 08:06

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, na jugoistoku tokom većeg dela dana biće suvo i toplo, a u Timočkoj i Negotinskoj Krajini oblačno i tmurno. ..Vetar će pre podne biti slab i umeren, u košavskom području i u planinskim predelima povremeno i jak južni i jugoistočni, a posle...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.