U Srbiji danas do 23 stepena

Izvor: B92, 09.Feb.2024, 08:28

U Srbiji danas do 23 stepena

U Srbiji će danas biti u većem delu pretežno sunčano i natprosečno toplo.

Na severu i severozapadu Vojvodine će biti umereno oblačno, a temperature će se kretati od minus dva do 23 stepena, saopštio je danas Republički hidro-meteorološki zavod.

Duvaće južni i jugozapadni vetar u pojačanju, naročito u planinskim predelima Dinarskog područja, gde se očekuju i udari olujne jačine.

Umerena oblačnost će se kasnije posle podne, uveče i tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << noći proširiti na celu zemlju, tek ponegde uslovljavajući sasvim slabu kratkotrajnu kišu.

U Beogradu će vreme biti pretežno sunčano i natprosečno toplo, dok se kasnije posle podne i uveče očekuje umereno naoblačenje, u toku noći se u pojedinim delovima grada očekuje slaba kratkotrajna kiša.

Duvaće slab do umeren, južni i jugozapadni vetar, a temperature će se kretati od sedam do 22 stepena.

Za vikend se očekuje umereno oblačno, natprosečno toplo i vetrovito vreme sa najvišom temperaturom od 15 do 22 stepena, a kiša se očekuje pretežno na jugozapadu Srbije (naročito u pograničnom delu sa Crnom Gorom), povremeno i na severu Vojvodine, ali slabijeg intenziteta,.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.