U Sloveniji uhapšen srpski državljanin koji je krijumčario migrante

Izvor: B92, 28.Okt.2019, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Sloveniji uhapšen srpski državljanin koji je krijumčario migrante

Ljubljana -- Slovenačka policija je na području Ribnice uhapsila srpskog državljanina koji je krijumčario 33 migranta iz Pakistana u kombiju sa slovenačkih registracija.

Postupak protiv migranata, koji su ilegalno prešli granicu još traje, dok je srpskom vozaču određen pritvor, saopšteno je iz Policijske uprave Ljubljana.

Policija je u septembru zabeležila pad ilegalne migracije, međutim, broj ilegalnih prelazaka granice u prvih devet meseci godine i dalje je za 70 odsto veći od prošlogodišnjih, prenosi agencija STA.

Najviše ih je iz Pakistana, Alžira i iz Avganistana, pokazuju podaci iz policije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U Sloveniji uhapšen srpski državljanin, krijumčario migrante

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Okt.2019

Slovenačka policija je na području Ribnice uhapsila srpskog državljanina koji je krijumčario 33 migranta iz Pakistana u kombiju sa slovenačkim registarskim tablicama...Postupak protiv migranata, koji su ilegalno prešli granicu još traje, dok je srpskom vozaču određen pritvor, saopšteno je iz...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.