U Sjenici -8, u Negotinu 6 stepeni

Izvor: B92, 02.Apr.2015, 07:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Sjenici -8, u Negotinu 6 stepeni

U Srbiji je jutros najtoplije u Negotinu, gde je u sedam časova izmereno šest stepeni, a najhladnije u Sjenici i na Kopaoniku, minus osam stepeni.

Na Paliću i u Beogradu izmerena su četiri, a u Somboru, Kikindi, Banatskom Karlovcu i Zaječaru tri stepena, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

U Zrenjaninu, Loznici, Kragujevcu i Velikom Gradištu izmerena su dva, a u Novom Sadu, Sremskoj Mitrovici, Smederevskoj Palanci, Kraljevu, Kruševcu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nišu i Dimitrovgradu jedan stepen.

U Valjevu i Ćupriji izmereno je nula, Požegi, Kuršumliji, Leskovcu i Vranju minus jedan, na Crnom Vrhu minus tri, a na Zlatiboru minus četiri stepena.

Sneg je na Kopaoniku visok 112 centimetara, Zlatiboru 10, a u Sjenici četiri centimetra.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.