U Šapcu uhapšen muškarac sa 22 paketa marihuane

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Apr.2020, 18:35

U Šapcu uhapšen muškarac sa 22 paketa marihuane

Policija je u Šapcu podnela krivičnu prijavu protiv 31-ogodišnjeg muškarca iz okoline Šapca u čijem su stanu pronađeni municija i droga koja je između ostalog bila sakrivena i u zaleđenom piletu.

U pretresu stana osumnjičenog nađeno je 72 komada municije za pištolj, 22 paketa sa više 600 grama marihuane, 10 tableta ekstazija i 19 paketa sa 188 grama amfetamina, navedeno je u saopštenju.

Protiv njega biće podneta krivična prijava kojom se tereti za nelegalno posedovanje oružja i proizvodnju i prodaju droge.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Hapšenje u Šapcu: Droga pronađena i u zaleđenom piletu

Izvor: B92, 03.Apr.2020

Policija je u Šapcu podnela krivičnu prijavu protiv 31-godišnjeg muškarca iz okoline Šapca u čijem su stanu pronađeni municija i droga...Droga je između ostalog bila sakrivena i u zaleđenom piletu...U pretresu stana osumnjičenog nađeno je 72 komada municije za pištolj, 22 paketa sa više...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.