U SUBOTU, 4. JUNA, AKCIJA VELIKO SPREMANJE SRBIJE

Izvor: Kurir, 23.Maj.2011, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U SUBOTU, 4. JUNA, AKCIJA "VELIKO SPREMANJE SRBIJE"

BEOGRAD - Akcija "Veliko spremanje Srbije" biće organizovana, povodom Dana zaštite životne sredine, u subotu 4. juna, na području cele Srbije, najavili su danas organizatori.

Ovogodišnja akcija je prilika da svi, u skladu sa mogućnostima, daju lični doprinos čistijoj životnoj sredini, saopšteno je iz kancelarije akcije "Očistimo Srbiju", koja je i prošle godine organizovala iste aktivnosti.

Prioritetne lokacije za čišćenje su prilazni putevi naseljima, obale reka >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i jezera, parkovi, izletišta, zaštićena prirodna dobra i druge lokacije za čije održavanje nisu dovoljni kapaciteti komunalnih preduzeća.

Podseća se da je u istoj akciji, prošle godine učestvovalo više od 200.000 građana i preko 800 privrednih subjekata koji su očistili više od 100.000 kubnih metara otpada.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Akcija “Veliko spremanje Srbije”

Izvor: Glas javnosti, 24.Maj.2011, 07:27

BEOGRAD - Akcija "Veliko spremanje Srbije" biće organizovana, povodom Dana zaštite životne sredine, u subotu 4. juna, na području cele Srbije, najavili su organizatori...Ovogodišnja akcija je prilika da svi, u skladu sa mogućnostima, daju lični doprinos čistijoj životnoj sredini, saopšteno...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.