Izvor: B92, 24.Dec.2001, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U SREDU NASTAVAK SAVEZNE SKUPSTINE

Beograd -- Predsednici Veca gradjana i Veca republika Savezne skupstine Dragoljub Micunovic i Srdja Bozovic zakazali su za sredu, 26. decembra nastavak sednice veca na kojima ce se razmotriti preostale tacke dnevnog reda, saopstila je sluzbe Savezne skupstine za informisanje, prenosi Fonet.

U nastavku trece sednice drugog redovnog zasedanja Vece gradjana ce se izjasniti o predlozenim izmenama zakona o saveznoj trzisnoj inspekciji, o vazdusnom saobracaju, o porezu na dodatnu vrednost, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << o standardizaciji i o pomorskoj i unutrasnjoj plovidbi. U nastavku trece sednice drugog redovnog zasedanja, Vece republika trebalo bi da razmotri vise zakona o potvrdjivanju sporazuma i konvencija o saradnji nase zemlje sa drugim drzavama u raznim oblastima. Na dnevnom redu je i izbor sudija Saveznog suda.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.