U SRBIJI PAO PRVI SNEG

Izvor: Press, 05.Okt.2016, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U SRBIJI PAO PRVI SNEG

Toplije vreme očekuje se tek od naredne sedmice.
Foto:aktuelno.net
Na Kopaoniku je danas pao prvi sneg. Nema ga mnogo, ali su se krovovi i padine zabeleli.
Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, u Srbiji će danas biti hladno i vetrovito, pre podne oblačno, mestimično sa slabom kišom, a da se na planinama iznad 1.000 metara očekuje slab sneg. Tokom dana delimično razvedravanje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << najpre u severnim krajevima.




  Follow
BOKiNFO @BoKISmoKI94

KROVOVI I POLJANE BELI Na Kopaoniku pao prvi sneg ove zime! http://www.blic.rs/vesti/srbija/krovovi-i-poljane-beli-na-kopaoniku-pao-prvi-sneg-ove-zime/6hrgbq1?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter …
12:30 PM - 5 Oct 2016




 
Duvaće umeren, povremeno jak vetar, na planinama i olujne jacine, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura biće od 5 do 10 stepeni, a najviša dnevna od 10 do 15 stepeni.
U Beogradu će biti hladno i vetrovito. Ujutro će biti oblačno, uz mogućnost slabe kiše, a pre podne će doći do razvedravanja. Veći deo dana biće promenljivo oblačno sa dužim periodima sunčanog vremena. Vetar umeren, povremeno jak, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura biće oko 8, najviša dnevna oko 13 stepeni.

 
Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 12. oktobra, u četvrtak ujutro hladno, mestimično slab prizemni mraz, u toku dana promenljivo oblačno sa dužim periodima sučcanog vremena. Zatim do kraja perioda promenljivo oblacno, ponegde sa slabom kišom, uglavnom u južnim i centralnim krajevima. Za dane vikenda suvo, sa dužim sunčanim periodima. Od utorka postepen porast temperature.




  Follow
John Connor by PUB @sitarica

Pao sneg na Kopaoniku. Utatatata, prvi sam sa slikom snega :P
11:32 AM - 5 Oct 2016



Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.