U SRBIJI MINUS USRED PROLEĆA! U OVOM gradu NAJHLADNIJE - RHMZ izdao HITNO upozorenje

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2023, 15:56

U SRBIJI MINUS USRED PROLEĆA! U OVOM gradu NAJHLADNIJE - RHMZ izdao HITNO upozorenje

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) upozorio je da će jutros biti hladno i da se u većini predela očekuje slab prizemni mraz.

Na području južne i centralne Srbije ponegde se očekuje i slab mraz na dva metra visine, objavljeno je na sajtu RHMZ-a.

Jutros u šest sati najhladnije je bilo na Kopaoniku, gde je izmereno minus četiri stepena Celzijusa, dok je u Sjenici bilo minus tri stepena. Najtopliji je Beograda sa četiri stepena Celzijusa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Prema prognozi RHMZ- a od subote se u Srbiji očekuje porast jutarnjih i dnevnih temperatura, a u većini mesta maksimalne vrednosti biće od 17 do 23 °S.

Za vikend promenljivo i nestabilno uz smenu sunčanih i oblačnih intervala i sa lokalnom pojavom kiše i pljuskova sa grmljavinom, koji će u ponedeljak i utorak biti ređi u odnosu na dane vikenda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.