U SLAVU NAŠEG HEROJA KOSTE KECMANOVIĆA... Na mejl redakcije NS Uživo stigao mejl jezive sadržine: Bombe su tempirane da danas...

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2023, 10:31

"U SLAVU NAŠEG HEROJA KOSTE KECMANOVIĆA..." Na mejl redakcije NS Uživo stigao mejl jezive sadržine: Bombe su tempirane da danas...

Uzbuna u Novom Sadu.

Na mejl redakcije NS Uživo jutros je stigao mejl jezive sadržine u kome se obaveštava javnost da su u slavu učenika-ubice tokom jučerašnjeg dana postavljene bombe na nekoliko lokacija u gradu.

- Dobro jutro, mi smo Mizantropska Diverzantska Grupa Kosta Kecmanović.

Hoćemo da vas obavestimo da smo u toku jučerašnjeg dana, u slavu našeg anti-socijalnog mizantropskog heroja, Koste Kecmanovića, postavili bombe po nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lokacija u Novom Sadu.

Bombe su tempirane da danas, u toku prepodneva i ranog popodneva detoniraju.

Kao što je veliki Kosta širio smrt olovom, mi ćemo je širiti plastičnim eksplozivom i čelikom.

Napravljene su desetine, specijalno modifikovanih naprava, sa 150 grama C4 plastike i komadima čelika koji su tu da se nakon eksplozije nabijaju u ljudsko meso i prouzrokuju što više bola i patnje.

14 bombi na Intitutu za onkologiju i plućne bolesti u Sremskoj Kamenici

4 bombe na glavnoj Železničkoj stanici

2 bombe na Fakultetu tehničkih nauka

3 bombe na Filozofskom fakultetu

6 bombi na Spensu

7 bombi u Trznom centru “Merkator” na Bulevaru oslobodjenja

Smrt društvu

Smrt čovečanstvu

Smrt vašoj državi, svim vašim vrednostima i vlasti – navodi se u uznemirujućem mejlu.

Portal NS Uživo je o slučaju obavestio policiju. Patrole su poslate na sva mesta pomenuta u mejlu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.