U ŠKOLU IŠAO PRLJAV I NEOKUPAN, svi ga ZANEMARILI Nova strana dečaka koji je ISKASAPIO 12 JAGNJADI kod Vršca!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024, 00:04

"U ŠKOLU IŠAO PRLJAV I NEOKUPAN, svi ga ZANEMARILI" Nova strana dečaka koji je ISKASAPIO 12 JAGNJADI kod Vršca!

Poznanici ga opisuju kao neiskvarenu dušu.
Slučaj dečaka (13) iz vršačkog sela Markovac, koji je, kako se sumnja, u ponedeljak popodne na svirep način, udaranjem sekirom po glavi, ubio 12 jaganjaca u toru čoveka kod koga njegova porodica živi poslednje dve godine, zgrozio je Srbiju.
Kako se saznaje, dečak je rastao u najsiromašnijoj porodici u Markovcu. Otac se, navodno, dugo odavao alkoholu, a u međuvremenu je doživeo i moždani udar. Majka, koja, navodno, ima zastoj u mentalnom razvoju, pre godinu dana se preudala i napustila decu i muža.
Najstariji brat, koji takođe ima smetnje u razvoju, nalazi se u zatvoru, zato što je, kako je utvrđeno na suđenju, više puta...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.