U Rumuniji namestili 72 gola!

Izvor: Kurir, 19.Jun.2012, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Rumuniji namestili 72 gola!

Na dve utakmice poslednjeg kola u Rumuniji postignuti rezultati 36:2 i 33:1, sva četiri kluba suspendovana

Poštenjačine.

Fudbalska Srbija je malo dete kad je reč o nameštanju mečeva. Način na koji su to uradili nižerazredni rumunski klubovi pokazao je kako se zapravo kreiraju rezultati. U četvrtom rangu rumunskog fudbala, na dve utakmice koje su odlučivale o odlasku na plej-of i o borbi za viši rang, postignuta su 72 gola.

Ekipe Vointa >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Lanuri i Puješti vodile su mrtvu trku za bolji plasman, a kako su pred poslednje kolo imale isti broj bodova, odlučivala je gol-razlika. Puješti je imao šest golova manjka, pa je slavio u duelu s Čislauom sa 36:2, ali im to nije bilo dovoljno jer je Vointa savladala Peskarusul sa 33:1.

Fudbalski savez Rumunije odmah je reagovao, te je kaznio sva četiri kluba i odlučio da u plej-of ode Unirea Stalpu. Tu je nastao novi problem, pošto je i ova ekipa meč poslednjeg kola završila zanimljivim rezultatom (7:7), pa se sad veća hoće li i oni biti kažnjeni.

(G. F.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.