U Rimu danas održano tradicionalno novogodišnje skakanje u Tibar (VIDEO)

Izvor: Beta, 01.Jan.2019, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Rimu danas održano tradicionalno novogodišnje skakanje u Tibar (VIDEO)

U Rimu je danas održano tradicionalno skakanje u hladni Tibar, reku koja prolazi kroz glavni grad Italije.Kao i svake godine, četiri hrabra kupača skočila su u reku s mosta u Rimu gde je temperatura danas oko šest stepeni Celzijusa.Medju njima je bio doajen družine Mauricio Palmuli, poznat kao Mister Ok, 66-togodišnjak, bivši plivač koji je ove godine 31. put skočio u Tibar."Voda je baš sveža, drugari! Zaista sveža, svega šest stepeni", rekao je nasmejano plivač posle skoka.Palmuli, prepoznatljiv po dužoj sedoj kosi i tetovažama, jedan je od sledbenika tradicije stare 70 godina, koju je, 1946. godine, započeo Rik de Sone, italijan belgijskog porekla.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Rimu održano tradicionalno skakanje u Tibar

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Jan.2019

U Rimu je održano tradicionalno skakanje u hladni Tibar, reku koja prolazi kroz glavni grad Italije...Kao i svake godine, četiri hrabra kupača skočila su u reku s mosta u Rimu gde je temperatura danas oko šest stepeni Celzijusa...Među njima je bio doajen družine Mauricio Palmuli, poznat kao Mister...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.