U Republici Srpskoj registrovane 32 novo zaražene osobe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jun.2020, 12:38

U Republici Srpskoj registrovane 32 novo zaražene osobe

U Republici Srpskoj su u poslednja 24 sata identifikovane 32 osobe zaražene korona virusom. Novo obolele osobe su registrovane među 322 testirana laboratorijska uzorka.

Prema mestu prebivališta, osam osoba je iz Banjaluke, po tri iz Prijedora, Laktaša i Mrkonjić Grada, po dve iz Čelinca, Doboja, Teslića i Kotor Varoša i po jedna iz Modriče, Pala, Zvornika, Bratunca, Kozarske Dubice, Kostajnice i Oštre Luke.

Najveći broj novoobolelih su kontakti pozitivnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << osoba na mestima lokalne transmisije virusa i porodični kontakti, saopštio je Institut za javno zdravlje.

Do sada je u Republici Srpskoj potvrđeno 1.724 slučaja virusa korona, a preminulo je ukupno 119 osoba kod kojih je potvrđen test na novi virus korona.

U Republici Srpskoj, od novog virusa korona, do sada se oporavilo ukupno 1.200 osoba.

Na SARS-CoV-2 testirano je ukupno 32.703 osoba.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Od testiranih 437 uzoraka 77 pozitivnih na Kosovu i Metohiji

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jun.2020

PRIŠTINA - Prištinski Institut za javno zdravlje saopštio je da je u posljednja 24 časa zabilježeno 77 novozaraženih virusom korona od testiranih 437 uzoraka.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.