U Republici Srpskoj 44 novoobolele osobe i jedan smrtni slučaj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Avg.2020, 12:05

U Republici Srpskoj 44 novoobolele osobe i jedan smrtni slučaj

U Republici Srpskoj u poslednja 24 časa registrovana su 44 nova slučaja virusa korona i jedan smrtni slučaj, saopštio je danas Institut za javno zdravlje.

Radi se o 26 muških i 18 žženskih osoba, od kojih je osam mlađe, 33 srednje i tri osobe starije žživotne dobi.

Prema mestu prebivališta, 10 osobe je iz Doboja, po pet iz Prnjavora i Gradiške, po tri iz Banjaluke, Bijeljine, Istočne Ilidže, Pala i Teslića, dve iz Šamca i po jedna iz Zvornika, Kneževa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Kozarske Dubice, Kotor Varoša, Laktaša, Modriče i Sokoca.

Do sada je u Republici Srpskoj potvrđeno 6.186 slučajeva virusa korona, a preminulo je ukupno 212 osoba kod kojih je potvrđen test na virus korona.

Iz Instituta za javno zdravstvo napomenuli su da je u jučerašnji izveštaj uvršten i državljanin Crne Gore koji je testiran u Republici Srpskoj, ali da je uklonjen sa liste pozitivnih slučajeva, te da je izvršena korekcija svih podataka.

U Republici Srpskoj, od virusa korona, do sada se oporavila ukupno 3.661 osoba, testirano je ukupno 57.807 osoba. Ukupan broj hospitalizovanih u Republici Srskoj je 270, u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske 60, a u opštim bolnicama 210.

U Republici Srpskoj pod zdravstvenim nadzorom trenutno je 3.665 osoba, a nadzor je završen kod 46.748 osoba.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.