U Pčinjskom okrugu još 28 obolelih, pad broja pregleda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Dec.2021, 13:31

U Pčinjskom okrugu još 28 obolelih, pad broja pregleda

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije, na kovid-19 testirano je 156 osoba sa teritorije Pčinjskog okruga, a analize su pokazale da je njih 28 zaraženo korona virusom.

Od tog broja, 18 je iz Vranja, navedeno je na sajtu tog grada.

Iz Vladičinog Hana je četiri novoobolelih, po troje iz Surdulice i Bosilegrada, dok u ostalim opštinama nije bilo novih slučajeva zaražavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << korona virusom.

U kovid ambulanti ATD juče je obavljeno 77 pregleda, od čega 49 prvih, urađeno je osam PCR i 48 antigenskih testova, od kojih je 12 pozitivno na kovid 19.

U kovid bolnicama Zdravstvenog centra Vranje hospitalizovana su 63 pacijenta, svi su pozitivni na korona virus i sa upalom pluća, dok je na kiseoniku 48 pacijenata.

Na bolničko lečenje primljen je jedan pacijent, a otpuštena su tri.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U Pčinjskom okrugu još 49 pozitivnih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Dec.2021, 10:47

Najnoviji podaci Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju pokazuju da je na koronavirus prethodnog dana testirano 367 uzoraka iz Pčinjskog okruga. Analize su pokazale da je 49 osoba pozitivno. Od tog broja 30 je iz Vranja, 7 iz Surdulice, po 4 iz Vladičinog Hana i Bujanovca, 2 iz Trgovišta i...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.