U Pčinjskom okrugu još 12 pozitivnih na kovid 19

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Avg.2021, 09:32

U Pčinjskom okrugu još 12 pozitivnih na kovid 19

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije, na kovid 19 testirano je 307 uzoraka iz Pčinjskog okruga, od kojih je 12 uzoraka pozitivno je na korona virus.

Od toga je osam novozaraženih iz Vranja, po jedan iz Vladičinog Hana i Bujanovca i dva iz Preševa, objavljeno je danas na sajtu Grada Vranja.

U kovid ambulanti ATD juče je obavljeno 39 pregleda, od čega 27 prvih. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Urađeno je 28 antigenskih testova, a dva su pozitivna na korona virus.

U kovid bolnici Zdravstvenog centra Vranje hospitalizovana su dva pacijenta, pozitivna na korona virus, jedan sa upalom pluća.

Na kiseoniku je jedan oboleli.

Na bolničko lečenje primljen je jedan pacijent, dok otpusta nije bilo.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skočile korona brojke: 12 POZITIVNIH u okrugu

Izvor: OkRadio.rs, 03.Avg.2021

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije, na kovid 19, testirano je 307 uzoraka iz Pčinjskog okruga. Od ovog broja, 12 uzoraka pozitivno je na koronavirus.   Od toga, osam je iz Vranja, po jedan iz Vladičinog Hana i Bujanovca i dva iz Preševa.   Prethodnog dana,...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.