U Pazaru kao na fabričkoj traci, stiglo još pojačanja, plus Ljajić

Izvor: SandzakPress.net, 23.Jun.2021, 12:29

U Pazaru kao na fabričkoj traci, stiglo još pojačanja, plus Ljajić

Vezni fudbaleri Aleksandar Đorđević i Faris Handžić potpisali su danas ugovore sa ekipom Novog Pazara, saopštio je superligaški klub. Defanzivni vezista Đorđević (21) stiže na šestomesečnu pozajmicu iz Čukaričkog, a najavljeno je da će s tim fudbalerom, koji je prošle sezone nastupao za Inđiju, saradnja kasnije biti produžena na još dve godine. Dvogodišnji ugovor s Pazarom potpisao je ofanzivni igrač sredine terena Handžić (26), koji je donedavno nosio dres sarajevskog Olimpika, >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << dok je pre toga bio u Vinogradaru, Igman Konjicu, Veležu, Banjskoj Bistrici, Vesterlou i Sarajevu. Osim toga, u stručni štab Novog Pazara se posle četiri godine vratio trener Izet Ljajić, koji je sa sadašnjim šefom stručnog štaba Milanom Milanovićem u tom klubu sarađivao i 2013. godine. (Sportske) The post U Pazaru kao na fabričkoj traci, stiglo još pojačanja, plus Ljajić appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Takuma Asano ima novi klub

Izvor: RTS, 23.Jun.2021

Doskorašnji fudbaler Partizana Takuma Asano novi je igrač Bohuma, saopštio je nemački klub. . Japanac je sa novim bundesligašem potpisao ugovor do 2024. godine...Asano je krajem prošle sezone napustio crno-bele, jer ga, kako je tada naveo: "Klub iz Humske nije ispoštovao...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.