U Paragvaju se smrzle tri osobe

Izvor: Blic, 25.Jul.2013, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Paragvaju se smrzle tri osobe

Tri osobe su umrle od posledica smrzavanja u Paragvaju, gde se temperatura u pojedinim delovima zemlje spustila i ispod nule, saopštila je danas policija.

Prva žrtva smrzavanja, jedan 62-godišnji muškarac, zabeležena je u Siudad del Esteu, 330 kilometara istočno od glavnog grada Asunsiona.

Druga i treća žrtva, obe muškarci, umrli su nedaleko od prestonice. Oni su preminuli u utorak, kada je bilo tri stepena ispod nule. Kako je saopšteno, u zemlji je danas temperatura >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bila izmedju nule i 10 stepeni.

Policija i medicinsko osoblje angažovani su u spasilačkim operacijama u gradovima pogodjenim niskim temperaturama. Meteorolozi predvidjaju topije vreme za vikend.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Paragvaj: Troje umrlo od smrzavanja

Izvor: B92, 25.Jul.2013

Asunsion -- Tri osobe su umrle od posledica smrzavanja u Paragvaju, gde se temperatura u pojedinim delovima zemlje spustila i ispod nule, saopštila je policija...Prva žrtva smrzavanja, jedan 62-godišnji muškarac, zabeležena je u Siudad del Esteu, 330 kilometara istočno od glavnog grada Asunsiona...Druga...

Nastavak na B92...

I četvrta žrtva zime u Paragvaju

Izvor: B92, 26.Jul.2013, 21:52

Asunsion -- Talas hladnoće koji je proteklih dana pogodio Paragvaj odneo je do sada četiri života, saopštili su zvaničnici...Temperatura se u pojedinim delovima zemlje spustila i ispod nule, saopštila je policija, preneo je AFP...Policija je danas pronašla četvrtu žrtvu, 87-godišnjeg muškarca...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.