U Paraćinu uhapšen mladić zbog pokušaja ubistva

Izvor: B92, 09.Mar.2022, 21:25

U Paraćinu uhapšen mladić zbog pokušaja ubistva

Paraćin -- Policija je u Paraćinu uhapsili su E. M. (2003) iz tog grada zbog sumnje da je izvršio krivična dela ubistvo u pokušaju i laka telesna povreda.

Policija će, po nalogu nadležnog tužilaštva, protiv sedamnaestogodišnjaka iz Paraćina, osumnjičenog za krivično delo učestvovanje u tuči, podneti krivičnu prijavu.

E. M. se sumnjiči da je juče metalnom šipkom udario dvadesettrogodišnjeg sugrađanina i njegovog pedesetsedmogodišnjeg oca, sa kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se potukao nakon svađe oko saobraćaja. Sa E. M. je bio i sedamnaestogodišnjak koji je, kako se sumnja, tokom tuče, udario dvadesettrogodišnjaka, navodi se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova. Povređeni mladić zadobio je teške telesne povrede opasne po život i zbrinut je u Opštoj bolnici u Ćupriji, dok je pedesetsedmogodišnji muškarac lakše povređen. E. M. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.