U Padinskoj skeli ubijen nastavnik

Izvor: Mondo, 24.Apr.2013, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Padinskoj skeli ubijen nastavnik

Identifikovano telo muškarca koje je pronađeno juče u šumi u Padinskoj skeli. Reč je o Srećku Ćiriću (49), nastavniku fizičkog koji je hapšen zbog povezanosti sa vođom borčanskog kriminalnog klana.

Telo je pronašao jedan stariji čovek koji je najpre obavestio komšije, koje su potom pozvale policiju i Hitnu pomoć.

Prvi rezultati istrage ukazuju da su Ćirićeve ruke bile krvave, polomljenih prstiju, što navodi da se borio pre nego što je likvidiran, pišu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << "Novosti."

Uviđaj, u prisustvu nadležnog tužioca i istražnog sudije, trajao je više od tri sata, a policija nikome, radoznalim komšijama, kao i deci kojoj je Ćirić do juče bio nastavnik fizičkog u Osnovnoj školi “Olga Petrov“, nije dozvoljavala da se približi mestu zločina.

Komšije govore da je Ćirić u kraju važio za mirnog i finog čoveka. Gotovo isto kažu i njegove sportske kolege, od kojih ga neki poznaju više od 10 godina sa raznih takmičenja u karateu.

"Predavao je deci fizičko u školi "Olga Petrov". Takođe, vodio je i karate klub “PKB“ iz Padinske Skele sa kojim je postizao značajne rezultate. Znamo da je važio za čoveka koji se silno borio protiv nasilja i droge u školama i na ulici. A sad ovako nešto”, kažu komšije za list.

Srećko Ćirić je svojevremeno bio hapšen i privođen zbog sumnji da je povezan sa Daliborom Ristićem, vođom borčanskog kriminalnog narko-klana. Ubrzo posle toga pušten je na slobodu, a protiv njega nije pokrenut nikakav postupak.

Komšije tvrde da su čule da je to zato što je “Ćirić pristao da sarađuje s policijom i sumnjaju da je možda, zbog toga, i likvidiran“. Takođe, komšije navode i to da je nedavno, pod okriljem noći, pucano na kuću Ćirića.

Prema prvim, nezvaničnim informacijama iz MUP Srbije, Srećko Ćirić bio je poznat policiji odranije. Navodno, i u utorak je, pokraj njegovog tela, policija pronašla bejzbol palicu, dva paketića marihuane i jedne ženske crne najlon čarape, pišu "Novosti."

Telo ubijenog odvezeno je na Institut za sudsku medicinu, na obdukciju.

(MONDO, foto ilustracija: MONDO, Petar Stojanović)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.