U PRITVOR ZBOG OBLJUBE

Izvor: Kurir, 25.Jun.2011, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U PRITVOR ZBOG OBLJUBE

BANJALUKA - Tužilac banjalučkog Okružnog tužilaštva predložio je Osnovnom sudu u Banjaluci određivanje pritvora za tri osobe osumnjičene za obljubu zloupotrebom položaja, iskorišćavanje dece i maloletnih lica za pornografiju i zadovoljenje polnih strasti pred drugima.

Iz Okružnog tužilaštva je saopšteno da je tužilac predložio određivanje pritvora, jer postoji bojazan da će osumnjičeni ometati krivični postupak uticajem na svedoke, saučesnike ili prikrivače, te ponoviti >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << krivično delo.

O predlogu za određivanje pritvora odlučiće sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Banjaluci.

Policija je pre dva dana u Banjaluci uhapsila trojicu muškaraca zbog sumnje da su obljubili nemoćna lica u prisustvu drugih. Jedan od uhapšenih po zanimanju je socijalni radnik, a jedan radnik obezbeđenja.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trojica šezdesetogodišnjaka osumnjičena za obljubu maloletnice

Izvor: S media, 25.Jun.2011

Trojica šezdesetogodišnjaka osumnjičena za obljubu nad maloletnom osobom privedena su danas u Podgorici na saslušanje kod istražnog sudije. ..U Podgorici su danas privedena na saslušanje kod istražnog sudije trojica šezdesetogodišnjaka osumnjičena za krivično delo obljube nad maloletnom osobom...Momčilo...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.