U POSLEDNJEM TRENUTKU SPREČENO FILMSKO BEKSTVO IZ ZATVORA: Deset zatvorenika iskopalo tunel, a imali su i PAKLENI PLAN KAKO DA ZAVARAJU TRAG

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 18:27

U POSLEDNJEM TRENUTKU SPREČENO FILMSKO BEKSTVO IZ ZATVORA: Deset zatvorenika iskopalo tunel, a imali su i PAKLENI PLAN KAKO DA ZAVARAJU TRAG

Zatvor se nalazi u centru grada što bi olakšalo bekstvo.

Hrvatska pravosudna policija sprečila je u nedelju grupu zatvorenika da kroz iskopani tunel pobegne iz zatvora u Rijeci!

Za sada nije zvaničnno saopšteno koliko su dugo i kako zatvorenici jedne ćelije bušili rupu u betonu. Zatvor se inače nalazi u centru Rijeke pa bi zatvorenici nakon bekstva imali veliki broj mogućnosti da nestanu. To je po svemu sudeći i imao na umu planer bega.

Portala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 24sata nezvanično saznaje da je grupa od osam do deset zatvorenika iz jedne ćelije šipkom bušila beton i kopala tunel. Navodno su nakon izlaska planirali da se pridruže karnevalu i da im se u sveopštem ludilu na ulicama Rijeke izgubi trag.

Međutim, policajci su primetili su šta se događa, a onda su osujetili pomno smišljen plan.

Grupa od najmanje osam zatvorenika KPZ "Idrizovo" u Severnoj Makedoniji, podsetimo, takođe je nedavno spremala bekstvo iz zatvora kopanjem tunela. Međutim, odeljenje za suzbijanje organizovanog i teškog kriminala pri Ministarstvu unutrašnjih poslova Severne Makedonije, osujetilo je njihov pakleni plan.

Izvor: Srbija Danas/Kurir/Z.K./24sata/Vilim Cvok/M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.