U POJEDINIM KRAJEVIMA SRBIJE OČEKUJU SE VETROVI OLUJNE JAČINE: Hladno i oblačno vreme sa padavinama u celoj zemlji

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2022, 08:06

U POJEDINIM KRAJEVIMA SRBIJE OČEKUJU SE VETROVI OLUJNE JAČINE: Hladno i oblačno vreme sa padavinama u celoj zemlji

Vremenska prognoza za sredu, 30. novembar

Vreme u Srbiji tokom dana pretežno oblačno, mestimično s kišom, na planinama sa snegom, a padavine će biti slabog intenziteta. Ujutru po kotlinama i dolinama reka ponegde magla. Vetar slab i umeren, u košavskom području i na planinama istočne Srbije jak, istočni i jugoistočni, koji će povremeno dostizati udare olujne jačine.

Jutarnja temperatura od 0 do 4, najviša dnevna od 4 do 8 stepeni. I u glavnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gradu oblačno i uglavnom suvo uz umeren, kratkotrajno i jak istočni i jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura od 2 do 4, najviša dnevna oko 7 stepeni.

U četvrtak oblačno, mestimično sa kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom, naročito na istoku i jugu Srbije, gde se očekuje formiranje, odnosno povećanje visine snežnog pokrivača za 5 do 10 centimetara, lokalno i više. Susnežica i sneg se očekuju i u nižim predelima južne i istočne Srbije, ponegde uz stvaranje manjeg snežnog pokrivača.

Na severu Vojvodine suvo. Istočni i jugoistočni vetar biće u postepenom slabljenju. Zatim umereno do potpuno oblačno, u petak i subotu uglavnom suvo, a od nedelje povremeno s kišom, ali uz porast dnevne temperature, pa će sneg padati samo na visokim planinama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vozači, kolovozi su mokri i klizavi, a ima i magla...zato - otvorite četvoro očiju

Izvor: 24sedam.rs, 30.Nov.2022

U Srbiji nas i danas očekuje maglovito juutro, i to po kotlinama i dolinama reka. U toku dana biće pretežno oblačno, mestimično s kišom, na planinama sa snegom.

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.