Izvor: B92, 13.Apr.2002, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U PODGORICI GRAFITI O "IZDAJI SRPSKIH RODOLJUBA"

Podgorica -- Leci i grafiti u kojima se lideri "Koalicije za Jugoslaviju" Predrag Bulatovic i Bozidar Bojovic optuzuju za "izdaju najsvetijih srpskih rodoljuba" pojavili su se u Podogorici. Na jednom od takvih letaka potpisanim sa "srpske patriote" navodi se da su "Srbe izdali oni od kojih su se najmanje nadali". Lider Srpske narodne Stranke Bozidar Bojovic ovim povodom u izjavi za Radio B 92 kaze da iza toga stoje crnogorski MUP i Sluzba drzavne bezbednosti. "Podgoricki rezim opstaje na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sirenju podijela, sirenju mrzne i podvala. To je model komunisticke svijesti koji oni zastupaju i kojim oni ostaju na vlasti.

Srpska narodna stranka optuzuje Mila Djukanovica da je direktni krivac za sve ono sto se moze desiti u Crnoj Gori ljudima i Srpskoj narodnoj stranci i ljudima iz SNP-a i iz Koalicije 'Zajedno za Jugoslaviju'", rekao je Bojovic.

Na pitanje zasto tvrdi da iza pomenutih letaka i grafita stoji MUP Crne Gore Bojovic je odgovorio: "Mislite li vi da u Crnoj Gori MUP moze napraviti i jedan jedini potez bez saglasnosti i odobrenja Mila Djukanovica? Ne moze. To je autarhicni rezim, to je komunisticka diktatura, gde i Vlada i svaka struktura vlasti, i svaki covek koji je eksponent vlasti, jednostavno radi samo pod njegovom direktnom sugestijom", rekao je Bojovic.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.