U PODGORICI DPS ROMIMA DAJE NOVAC ZA GLAS! Još jedna Milova bruka: Nastavlja sa izbornim mahinacijama (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2020, 14:57

U PODGORICI DPS ROMIMA DAJE NOVAC ZA GLAS! Još jedna Milova bruka: Nastavlja sa izbornim mahinacijama (FOTO)

Milo ne prestaje na svakakav način da krade izbore

Ispred kancelarija DPS-a kod Elektrodistribudije u Podgorici dočekuju se Romi, kojima se daje novac za glasanje, napisao je na svom fejsbuk profilu Marko Milačić, predsednik "Prave Crne Gore".

- Slobodni ljudi su nam dostavili fotografije na kojima se nalaze lica koja plaćaju za glas DPS-u.

- Hitno prekinite sa kriminalnim radnjama i izbornim mahinacijama - piše na njegovom fejsbuk profilu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

‼ИСПРЕД КАНЦЕЛАРИЈА ДПС-А КОД ЕЛЕКТРОДИСТРИБУЦИЈЕ У ПОДГОРИЦИ ДОЧЕКУЈУ СЕ РОМИ КОЈИМА СЕ ДАЈЕ НОВАЦ ЗА...

Posted by Marko Milačić - Prava Crna Gora on Недеља, 30. август 2020.

Podsetimo, predsednik "Prave Crne Gore" Marko Milačić i jedan od lidera opozicionog Demokratskog fronta Milan Knežević obratili su se živim uključenjem na Fejsbuku. Oni su poručili da je, sudeći po izlaznosti i imajući u vidu da je glasao i mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije, Crna Gora "već izabrala i slobodna".

Iz izbornog štaba opozicione koalicije "Mir je naša nacija" u Kolašinu tvrde da "aktivista DPS-a na deset metara od biračkog mesta broj dva popisuje građane koji izlaze na glasanje", objavile su "Vijesti".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.