Izvor: Press, 06.Sep.2017, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U PAR MINUTA DVE SAOBRAĆAJKE Nezgode na Brankovom mostu i u Bulevaru oslobođenja

Dve saobraćajne nezgode, jedna na Brankovom mostu, druga u Bulevaru oslobođenja, dogodile su se jutros oko 8 sati i napravile velike gužve u saobraćaju, javljaju taksisti.
Foto: Tanjug
- Došlo je do velikog udesa u blizini Veterinarskog fakulteta, tačnije u Bulevaru oslobođenja kod broja 18, te je trenutno haos u saobraćaju u tom delu grada - kažu u "Beogradskom taksiju".
U MUP-u potvrđuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da je došlo do sudara kombi i putničkog vozila, ali da srećom povređenih nema.
- Na Brankovom mostu u smeru ka Novom Beogradu takođe je došlo do nezgode, tačnije do naletanja četiri vozila, ali ni tu nije bilo povređenih - poručuju u MUP-u.
Na Železničkom mostu velike su gužve, a naš čitalac poslao nam je fotografiju uz objašnjenje da čeka već 10 minuta da se uključi na most.
 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.