U OVIM DELOVIMA SRBIJE ĆE PADATI KIŠA! Evo kakvo vreme nas očekuje

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 17:16

U OVIM DELOVIMA SRBIJE ĆE PADATI KIŠA! Evo kakvo vreme nas očekuje

Ovaj februar ima šanse da postane jedan od najtoplijih od kad se vrše merenja.

Do kraja dana u Srbiji se zadržava promenljivo oblačno vreme dok se ređa kiša ili pokoji lokalni pljusak očekuje ponegde na jugu, istoku i jugoistoku Srbije, kao i na jugu Banata. Padavine će biti kratoktrajnog karaktera. Na višim planinama očekuje se pojava slabog snega.

Već od sutra osetno toplije, tako da će maksimalna temperatura narednih dana biti i do 20 stepeni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Očekuje se pojačanje južnog vetra tako da će košava tokom vikenda biti jakog intenziteta. Tokom vikenda će prema prognozi biti oblačno, povremeno sa kišom, ali ostaje realtivno toplo.

S obzirom na to da do kraja februara nema značajnijeg zahlađenja i da temperatura ostaje znatno iznad proseka, velike su šanse da ovaj februar bude jedan od najtoplijih od kada se vrše merenja.

(Srbija Danas/Telegraf)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.