U OSMOJ DECENIJI ZDRAV KO DREN: Lekari Efesa pregledali Dušana Ivkovića

Izvor: Kurir, 22.Avg.2014, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U OSMOJ DECENIJI ZDRAV K'O DREN: Lekari Efesa pregledali Dušana Ivkovića

U klupskom medicinskom centru srpski trener prošao je sve relevantne testove, a prema navodima na zvaničnom sajtu, nije ustanovljen nijedan razlog za brigu

Srpski trener Dušan Ivković se posle dve godine pauze vratio u klupsku košarku, a da bi proverio u kakvoj je formi on je pre početka priprema sa turskim Efes Pilsenom obavio lekarski pregled.

Duda je dobio potvrdu lekara Efesa da je i na pragu 71. rođendana zdrav i maksimalno spreman da >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << prione na posao! U klupskom medicinskom centru prošao je sve relevantne testove, a prema navodima na zvaničnom sajtu - nije ustanovljen nijedan razlog za brigu.

Ovog leta je po Ivkovićevom ukusu angažovano sedam novih igrača (Krstić, Šarić, Lazme, Perperoglu, Drejper, Džening, Akjol) i sigurno je da će trofejnom strategu biti potrebno mnogo vremena i energije da napravi skladnu ekipu, koja posle mnogo vremena želi da se uključi u borbu za trofej Evrolige. Posebno što mnogi imaju obaveza reprezentacijama i biće odsutni do polovine septembra.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.