U OPŠTOJ BOLNICI PANČEVO NA KORONU POZITIVNO 80 RADNIKA: Zasad imamo dovoljan broj osoblja

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2020, 11:58

U OPŠTOJ BOLNICI PANČEVO NA KORONU POZITIVNO 80 RADNIKA: "Zasad imamo dovoljan broj osoblja"

- Zasad imamo dovoljan broj radnika koji redovno obavljaju svoje dužnosti - navodi direktor OB Pančevo.

U Opštoj bolnici u Pančevu, u ovom trenutku, 80 zaposlenih zaraženo je korona virusom. Od toga su 24 lekara, 45 medicinskih sestara i 11 nemedicinskih radnika, kaže direktor ove zdravstvene ustanove dr Slobodan Ovuka.

Kako ističe, 9 zaposlenih je hospitalizovano, a ostali zaraženi radnici su u kućnoj izolaciji.

- S obzirom na ukupan broj zaposlenih, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zasad imamo dovoljan broj radnika koji redovno obavljaju svoje dužnosti - navodi dr Ovuka.

U kovid delu bolnice, napominje, trenutno se, na današnji dan, nalazi 239 pacijenata.

Podsetimo, u poslednja 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano 21.476 osoba, njih 6.842 bilo je pozitivno, dok je nažalost 37 lica preminulo.

Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja i Instituta "Batut", na respiratorima u zdravstvenim ustanovama širom Srbije se nalazi 225 pacijenata.

Za jedan dan hospitalizovano je 729.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.