U OB Novi Pazar osam kovid pacijenata, dva na aparatima za kiseonik

Izvor: SandzakPress.net, 20.Okt.2020, 12:15

U OB Novi Pazar osam kovid pacijenata, dva na aparatima za kiseonik

Od osam pacijenata koji su smešteni na infektivnom odeljenju Regionalnog kovid centra u Novom Pazaru, dva su na kiseoničkoj potpori. Iz Štaba za vanredne situacije je saopšteno da je juče u Kovid ambulanti Doma zdravlja bilo 38 pregleda, od kojih se 18 pacijenata prvi put javilo lekaru. Urađeno je 15 seroloških (brzih) testova iz krvi, od čega je jedan pacijent imao antitela, 19 laboratorijskih analiza i 11 rengenskih snimaka pluća. (Snews)   The post U OB Novi Pazar osam kovid pacijenata, dva na aparatima za kiseonik appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U prokupačkoj bolnici troje kovid pacijenata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Okt.2020

Na Infektivnom odeljenju Opšte bolnice "Dr Aleksa Savić" u Prokuplju hospitalizovano je petoro pacijenata, od kojih je troje pozitivno na kovid-19, a njihova klinička slika je srednje-teška, rekao je za Tanjug načelnik Topličkog okruga Zlatan Miljković...On je naveo da je na kiseoničkoj potpori...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.