U Novom Pazaru potvrđeno 17 novih slučajeva

Izvor: SandzakPress.net, 01.Dec.2020, 16:45

U Novom Pazaru potvrđeno 17 novih slučajeva

U Novom Pazaru u poslednja 24 sata potvrđeno je 17 novih slučajeva korona virusa, dok je jedna osoba u Raškoj takođe pozitivna, objavio je Zavod za javno zdravlje Novi Pazar. Od početka pandemije virusa korona u Novom Pazaru obolela su 1.885 lica, testirano je 16.239, a od tog broja u Novom Pazaru je obolelo 1.522, Tutinu 235, Raškoj 64. U toku protekla 24 sata šest pacijenata iz Novog Pazara, četiri iz Raške >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << i jedan iz Tutina primljeni su na lečenje u Regionalni kovid centar Novi Pazar, dok je njih devet otpušteno, prenosi portal Indeksonline. Ukupan broj pregleda u kovid ambulanti Doma zdravlja Novi Pazar je 147, od čega je 77 prvih i 70 kontrolnih pregleda. Broj hospitalizovanih pacijenata na Infektivnom odeljenju je 36, na Grudnom 64, a u Privremenoj bolnici Novopazarska banja 27. The post U Novom Pazaru potvrđeno 17 novih slučajeva appeared first on Sandžak PRESS.
Pogledaj vesti o: Raška

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

U Pirotskom okrugu još 99 obolelih od virusa korona

Izvor: Danas, 02.Dec.2020, 10:05

U Pirotskom okrugu je virus korona potvrđen kod još 99 osoba, od kojih 57 iz Pirota, 15 iz Dimitrovgrada, 18 iz Bele Palanke i devet iz Babušnice, saopštio je pirotski Zavod za javno zdravlje.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.