U Nišu uhapšeno pet lekara zbog mita!

Izvor: Mondo, 26.Dec.2016, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Nišu uhapšeno pet lekara zbog mita!

Pet lekara specijalista Vojne bolnice u Nišu i četvoro predstavnika firmi za trgovinu medicinskim materijalom uhapšeni su danas zbog sumnje da su izvršili krivična dela primanja i davanja mita kao i zloupotrebe službenog položaja.

Foto: MONDO

Lekari se sumnjiče da su propisivali i preporučivali pacijentima ortopedska pomagala, lekove i suplemente tačno određenih firmi za šta su periodično dobijali novčanu nadoknadu, rekao je Tanjugu portparol niškog Višeg tužilaštva Vladimir Stanojević.

Oni će u zakonskom roku od 48 sati biti privedeni na saslusanje Višem javnom tužilaštvu u Nišu, koje će odlučiti o daljem postupanju.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Niš, uhapšeno pet lekara Vojne bolnice zbog mita

Izvor: RTS, 26.Dec.2016

. Pet lekara specijalista Vojne bolnice u Nišu i četvoro predstavnika firmi za trgovinu medicinskim materijalom uhapšeni su zbog sumnje da su izvršli krivična dela primanja i davanja mita i zbog zloupotrebe službenog položaja.

Nastavak na RTS...

Niš: Uhapšeno pet lekara vojne bolnice zbog mita

Izvor: B92, 26.Dec.2016

Niš -- Pet lekara specijalista Vojne bolnice u Nišu uhapšena su zbog sumnje na mito i zloupotrebu službenog položaja, javlja RTS...Kako navode, pored lekara optuženo je i četvoro predstavnika firmi za trgovinu medicinskim materijalom...Lekari se sumnjiče da su propisivali i preporučivali pacijentima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.