U Nišu poginula devojčica, auto bez vozača krenuo u rikverc

Izvor: N1 televizija, 24.Sep.2018, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Nišu poginula devojčica, auto bez vozača krenuo u rikverc

Devojčica iz Niša stara 12 godina nastradala je danas oko 12.40 časova u Požarevačkoj ulici u naselju Donji Komren kada je udario automobil marke "fijat doblo" koji je bez vozača krenuo u rikverc.

Kako prenosi Blic, automobil je bio parkiran na zemljanom putu ispred jedne radnje u koju je, po svemu sudeći, vozač ušao po izlasku iz automobila.

U jednom trenutku, automobil je krenuo u rikvarc i pregazio dete koje je preminulo od zadobijenih povreda.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

ISIDORA POGINULA NA KUĆNOM PRAGU Pregazio je automobil bez vozača, jecaji majke odzvanjali ulicom: Pobegla bi da je videla auto!

Izvor: Blic, 25.Sep.2018, 13:51

Isidora V. (12) iz niškog naselja Donji Komren nastradala je juče oko 12.40 časova u Požarevačkoj ulici kada je prilikom povratka iz škole pregazio automobil marke "fijat doblo" koji se bez vozača kretao nizbrdicom unatrag.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.