U Nišu otkriveni MALOLETNICI SILEDŽIJE! Osumnjičeni da su MOTKAMA i ŠIPKAMA pretukli vršnjake!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2017, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Nišu otkriveni MALOLETNICI SILEDŽIJE! Osumnjičeni da su MOTKAMA i ŠIPKAMA pretukli vršnjake!

Policija ih identifikovala, pa obavestila Viši sud

Niška policija identifikovala je danas deset maloletnika starosti od 12 do 17 godina koji su osumnjičeni da su 14. aprila uveče na uglu ulica Ivana Milutinovića i Šumadijske u Nišu, napali petoro maloletnika i dvoje od njih lakše povredili.

Kako se navodi u saopštenju policije, dečaci  V. N. (15), N. J. (15) i njihova drugarica J. S. (15) napadnuti su bez povoda prilikom povratka iz školskog dvorišta, gde >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su igrali košarku.

Nasilnici su ih tukli pesnicama, motkama i metalnim šipkama.

Dečaku V. N. je ušivana glava u Kliničkom centru Niš zbog povrede nanete šipkom, dok je J. S. tri dana ležala na Dečjoj klinici zbog udarca u stomak.

Policija je o događaju obavestila Više javno tužilaštvo u Nišu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.