Izvor: B92, 22.Avg.2015, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Nacionalnoj službi za zapošljavanje je najbolja hrana: Preko milion dinara za restoranske usluge

Nacionalna služba za zapošljavanje Srbije sklopila je ugovore za restoranske usluge ukupne vrednosti 1.700.000 dinara. Za svečane, poslovne ručkove i radne doručke u direkciji će potrošiti sto hiljada dinara, a u drugim filijalama samo 50 hiljada.

Kada se ovolika količina novca investira u hranu onda se podrazumeva da će trpeza biti “bogata“.

Nas je mučilo samo jedno pitanje – Kako će se službenici Nacionalne službe za zapošljavanje i njihovi klijenti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << snaći sa tolikom količinom hrane i da li je dobro mnogo jesti za vreme radnog vremena?

Srećom, pronašli smo eksperta koji nam je rešio sve dileme. Slobodanka Babić, nutricionistkinja, objasnila nam je kako pravilno treba da se hrane u Nacionalnoj služni za zapošljavanje.

Šta nam je rekla? Saznajte u prilogu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.