U NOĆI PUNOG MESECA URADITE OVAJ RITUAL I SVE NEGATIVNOSTI ĆE DA NESTANU

Izvor: Press, 07.Avg.2017, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U NOĆI PUNOG MESECA URADITE OVAJ RITUAL I SVE NEGATIVNOSTI ĆE DA NESTANU

Pun Mesec je vreme kada je energija na vrhuncu, koja se potom oslobađa, slično kosmičnom uzdahu. Vekovima su se ljudi divili Mesecu i koristili ga za praćenje plime i oseke, kao i za određivanje povoljnog vremena za setvu određenih vrsta voća, povrća i cveća. Međutim, za one koji nisu upoznati sa mesečevom energijom, vreme punog meseca može biti zbunjujuće. Srećom, to tako ne mora da bude. Umesto da trošite vreme i energiju na bavljenje negativnim stvarima, uz pomoć jednostavnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << rituala za vreme punog meseca možete se rešiti tegobe i oprostiti svima koji su vas povredili.
Foto:webastrolog.info
Ovih pet koraka će vam pomoći u tome:
Posvetite se disanju
Isključite sve elektronske uređaje, zatvorite oči i dišite duboko. Zadržite vazduh pet sekundi a potom izdahnite. Ponovite ovo nekoliko puta kako biste razbistrili um. Zaboravite svakodnevne brige i dozvolite telu da se opusti.
Upalite sveću ili tamjan
Sada kada ste opušteni, upalite omiljenu sveću ili tamjan, kako biste se lakše povezali sa svojim unutrašnjim bićem ali i božanskom energijom.
Odvojite trenutak za razmišljanje o situacijama koje vas muče, a potom ih zapišite na papir
Kada budete spremni, odvojite trenutak za razmišljanje o svemu što vas muči. Bilo da je reč o navikama koje ne znate kako da zaustavite ili o osobi sa kojom nemate dobar odnos, zapišite konkretno šta je to što vas mući. Zapišite i ime te osobe, jer ćete na taj način poboljšati učinkovitost rituala.
Provedite nekoliko minuta zamišljajući problem ili osobu kao da su se oni upravo rešili.
Zatvorite oči i nekoliko minuta zamišljajte svaki problem ili osobu koje ste zapisali i osetite kako ti problemi nestaju. Posvetite se tome onoliko koliko smatrate da je potrebno. Iskreno zamislite kako biste se osećali kada bi se taj problem rešio i kako ćete biti srećni i rasterećeni zbog toga.
Za kraj oprostite i otpustite
Kada završite vizualizaciju, dozvolite svim negativnostima koje ste imali da nestanu. Posmatrajte ih kao da su već rešeni, baš onako kako ste i zamišljali. Praštanjem onima koji su vas povredili otvarate prostor za pozitivan rast i privlačenje obilja u svoj život.
Možete razmišljati o tim osećanjima oprosta ili jednostavno reći „opraštam ti“ za svaki problem koji ste naveli i zapisali. U zavisnosti od toga kako taj problem utiče na vas i vaš život, tako će se i otpuštanje i rešenje problema ispuniti. Na mentalnom nivou treba da otpustite sve negativosti iz svog života. Dozvolite svemiru da ih odnese.
Posle svega navedenog, priuštite sebi relaksirajuću kupku, možda masažu ili jednostavno utonite u san. Pre toga proverite da li ste ugasili sveću.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.