U NAŠOJ ZEMLJI LEČIMO VIŠE NEGO U NAJRAZVIJENIM ZEMLJAMA SVETA: Vučić o izjavama Aleksića da se deca leče SMS porukama

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2024, 12:34

U NAŠOJ ZEMLJI LEČIMO VIŠE NEGO U NAJRAZVIJENIM ZEMLJAMA SVETA: Vučić o izjavama Aleksića da se deca leče SMS porukama

Srbija je uvek meta.

Predsednik Vučić se gostujući na TV Prva osvrnuo na izjave Miroslava Aleksića da se deca u Srbiji leče SMS porukama.

- Ako voliš svoju zemlju nekad joj oprosti, prećuti. Pronađi više lepih stvari, podrži je. Druga najpokvarenija rečenica je 'politički trik'. Poput organizovanja demonstracija posle ubistva u Duboni, Malom Orašju i OŠ 'Vladislav Ribnikar.

Imamo mnogo dobrih ljudi koji bi da pomognu svakom detetu. Od raznih udruženja, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << navijačkih grupa... U našoj zemlji mnogo više lečimo nego u najrazvijenijim zemljama sveta. U našoj zemlji se radi skrining za 4 bolesti i to država plaća.

Znate koliko su sada veća ulaganja u retke bolesti nego 2012. - ne 55 odsto, nego 55 puta. Sada je to preko 7 milijardi. Samo se u Americi, Nemačkoj i Srbiji besplatno leče deca leptiri, a to na godišnjem nivou iznosti prosečno 635.000.

Srbija je najlakša meta. Srbin kad ne zna šta će, opsuje Boga i državu - izjavio je Vučić.

(Srbija Danas/Novosti)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.