U NAREDNIM DANIMA OTKRIĆE SE NEŠTO ŠOKANTNO: Novi detalji o devojci koju je silovao ujak Albanac

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2024, 18:39

U NAREDNIM DANIMA OTKRIĆE SE NEŠTO ŠOKANTNO: Novi detalji o devojci koju je silovao ujak Albanac

Policija strahuje da sestričina nije jedina žrtva ubijenog Albanca

Otac iz Grčke koji je ubio šuraka Albanca nakon što je saznao da je devet godina silovao njegovu ćerku, danas će ponovo biti saslušan.

Do tragedije koja je potresla ceo Balkan došlo je kada je 18- godišnja devojka ocu priznala da ju je ujak godinama silovao i da ju je ucenjivao provokativnim snimcima i fotografijama. On je zatim odlučio da se osveti, pozvao je šuraka, našao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se sa njim i tada ga je upucao.

Nakon ubistva njen otac je uhapšen, a devojka već danima posećuje psihologa kako bi mogla da se izbori sa svime što joj se dogodilo. Njena majka još uvek nije saslušana, ali je podnela građansku tužbu.

Poznati advokat krivičar Aleksis Kugiju, prihvatio je molbu oca da preuzme njegov slučaj i brani ga na sudu. Kugiju je pre saslušanja medijima rekao da će u narednim danima otkriti nešto šokantno, ali nije želeo da otkriva o čemu se radi.

U međuvremenu se saznalo da je žrtva ranije jednom profesoru sa fakulteta otkrila kroz šta prolazi. Važnu ulogu u otkroivanju zločina ima i stanodavka silovane devoijke koja je pozvala oca i rekla mu da stanarine i računi nisu plaćeni. Upravo taj poziv bio je povod da otac ispita ćerku šta se dešava.

Posle višečasovnog razgovora ona je ocu priznala kroz šta prolazi, ali u početku nije želela da mu otkrije o kome se radi. Kada je na kraju ipak priznala, otac je rekao da će on sve da sredi. Nakon tragedije oglasila se i drugarica žrtve, koja je otkrila da je ubijeni Albanac sestričinu često čekao ispred škole.

- Dolazio je ispred, uvek je čekao da završi čas. Ranije je maltretirao i druge devojke. Ona mu je čak nekoliko puta rekla da to prestane da radi jer su te devojke mnogo mlađe od njega. Često je jurio devojke koje su mlađe od 18 godina - rekla je žrtvina drugarica.

Nakon ovih izjava, policija strahuje da sestričina nije jedina žrtva ubijenog Albanca. Njegov telefon poslat je na veštačenje, a kada se ono završi biće poznato više detalja.

(Srbija Danas/Telegraf.rs)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.