U NAREDNA DVA DANA POTOP U SRBIJI: A to je tek početak onoga što nas očekuje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2019, 02:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U NAREDNA DVA DANA POTOP U SRBIJI: A to je tek početak onoga što nas očekuje!

Obilne padavine očekuju nas sutra i u četvrtak

U toku noći na severu i zapadu zemlje očekuje nas jače naoblačenje koje će usloviti kišu i ona će biti tek uvod u ono što nas čeka naredna dva dana, upozorio je RHMZ.

- Sutra tokom dana ponegde se očekuju i pljuskovi sa grmljavinom. I u sredu i u četvrtak se u centralnim i južnim krajevima lokalno očekuje oko 20 litara po metru kvadratnom za 12 sati - navode u RHMZ.

U Beogradu će sutra biti oblačno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i svežije, ali i dalje toplo za ovo doba godine, povremeno sa kišom i pljuskovima. Duvaće slab do umeren vetar južnih pravaca.

Minimalna temperatura biće 14 stepeni a maksimalna dnevna 18.

U četvrtak na severu Srbije biće suvo, uz razvedranje. U ostalim predelima kišovito, ali se prestanak padavinaočekuje  do kraja dana. Maksimalna temperatura kretaće se od 14 do 20 stepeni.

NIJE BAŠ KAO U "MESTU ZLOČINA": Forenzičari - posao kao na filmu ili ipak ne? (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.