U Mišoviću na lečenju 32 dece, među njima i bebe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Okt.2021, 10:34

U "Mišoviću" na lečenju 32 dece, među njima i bebe

U Dečijoj klinici KBC ''Dragiša Mišović'' na lečenju je 32 dece obolele od kovida-19, izjavila je danas rukovodilac te klinike Olivera Ostojić i navela da je među hospitalizovanima najviše beba i tinejdžera.

Ostojić je kazala da se poslednjih nedelja ne smanjuje broj zaražene dece na lečenju u toj ustanovi i da su među obolelima i jednomesečne i dvomesečne beba.

''Druga kategorija po brojnosti su tinejdžeri od 12 do 18 godina starosti. Oni imaju ozbiljnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << jednostrane i obostrane upale pluća koje su slične upalama kod odraslih i tako se tretiraju'', rekla je Ostojić za TV Prva.

Navela je da je sve više pacijenata kojima je potrebna kiseonička terapiji što, kako kaže, u prethodnim talasima epidemije nije bio čest slučaj.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.