U Mađarskoj uhapšeni Bugari sa 70 kilograma heroina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jun.2010, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Mađarskoj uhapšeni Bugari sa 70 kilograma heroina

SOFIJA, -

U Mađarskoj su uhapšena dvojica Bugara kod kojih je pronađeno 34 paketa sa više od 70 kilograma heroina, čija se vrednost procenjuje na preko 3,5 miliona evra, javili su bugarski mediji.

Droga je otkrivena u jednom putničkom automobilu bugarskih registarskih oznaka u blizini granično prelaza "Nadlak", koji povezuje Rumuniju sa Mađarskom.

Mađarska policija ustanovila je da rezervni točak u prtljažniku stoji višlje od normalnog, zbog čega je vratila >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vozilo na detaljnu kontrolu na graničnom prelazu.

Droga je potom otkrivena u specijalnim bunkerima u vozilu. Automobil i droga su konfiskovani, a putnici u vozilu uhapšeni i mogu da dobiju do osam godina zatvora.

Ovo je druga velika količina droge zapljen je na graničnom prelazu "Nadlak" u ovoj godini. Nedavno je u jednom turskom kamionu pronađeno 92 kilograma heroina u iznosu od 5,3 miliona evra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.