U MITROVICI MIRNO, PRODAVNICE I KAFIĆI ZATVORENI

Izvor: Kurir, 27.Jul.2011, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U MITROVICI MIRNO, PRODAVNICE I KAFIĆI ZATVORENI

KOSOVSKA MITROVICA - U severnom delu Kosovske Mitrovice danas u 15 sati zatvoreni su svi maloprodajni, velerpodajani i ugostiteljski objekti, posao su prekinuli čak i radnici na građevini, pa je u gradu je neobično mirno.

Zatvaranjem radnji građani Kosovske Mitrovice ispoštovali su odluku Opštinskog veća, koje je juče, zbog pogoršane bezbednosne situacije, ograničilo rad trgovinskim i zanatskim radnjama na svojoj teritoriji na period od 7 do 15 časova.

Odluku o radnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << vremenu poštuju i građevinski radnici, pa na gradilištima nekoliko višespratnica nema nikoga.

U mešovitom srpsko - albanskom naselju Bošnjačka mahala, ne radi ni većina prodajnih objekata čiji su vlasnici Albanci.

Na ulicama Kosovske Mitrovice je potpuno mirno, ali se na svakom koraku mogu čuti komentari prolaznika o situaciji na administrativnim prelazima Brnjak i Jarinje, javio je izveštač Tanjuga.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.