U MISLIMA SMO UZ NAROD SRBIJE Blinken izrazio saučešće porodicama žrtava tragedije u školi

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2023, 08:09

"U MISLIMA SMO UZ NAROD SRBIJE" Blinken izrazio saučešće porodicama žrtava tragedije u školi

U nezapamćenom zločinu u našoj zemlji ubijeno je osmoro dece i domar.

Državni sekretar SAD Entoni Blinken izrazio je najdublje saučešće porodicama žrtava jučerašnje tragedije u školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu.

- U mislima smo uz narod Srbije. Pridružujemo se drugima širom sveta u slanju izraza najdubljeg saučešća porodicama i najmilijima nevinih žrtava besmislenog nasilja - naveo je Blinken na Tviteru.

Heartbreaking news >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << about today's shooting in Belgrade. Our thoughts are with the people of Serbia. We join others around the world in sending our deepest condolences to the families and loved ones of the innocent victims of today's senseless violence.

— Secretary Antony Blinken (@SecBlinken) May 3, 2023

Da podsetimo, u sredu je došlo do stravičnog napada u školi na Vračaru, kada je učenik K. K. ubio osmoro dece i domara i ranio nastavnicu i još nekoliko deteta.

On je brzo uhapšen, a utvrđeno je da je pucao iz očevog pištolja, dok je kod sebe imao i Molotovljeve koktele. Uhapšen je i njegov otac, dok policija nastavlja da istražuje zločin koji je do juče bio nezamisliv u našoj zemlji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.